SİVAS / YILDIZELİ - Yıldızeli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kİ "DİYALOG VARSA, KARANLIK YOKTUR."

Ki "Diyalog varsa, karanlık yoktur."

Gerçekleştirdiğimiz Okul Aile Birliği Toplantımızda Okul Müdürümüz Sayın İshak KELEK beyefendi, velilerimize mevcut binamız ve binamızda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Velilerimizle fikir paylaşımları yapıldı. 2023-2024 Yılı Eğitim Öğretim yılı için Okul Aile Birliği toplantısı yapılarak yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Okul Aile Birliği Başkanlığı görevine Sayım KARYAĞDI, oy birliği ile seçildi. Seçilen Okul Aile Birliği yönetimini tebrik ediyor, hem okulumuz hem de öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Üstlendikleri bu hayırlı görevde muvaffakiyetler diliyoruz.

Toplantı sonrası  sınıf rehber öğretmenlerimiz velilerle bireysel görüşmeler gerçekleştirdi. Akademik başarının artırılmasına yönelik öğrenci başarı analizleri yapıldı. Toplantımıza katılan ve zaman ayıran bütün velilerimize teşekkür ederiz.

14-11-202314-11-2023

Yayın: 14.11.2023 - Güncelleme: 15.11.2023 14:56 - Görüntülenme: 60